Vull ser artista! 隆Quiero ser artista!

Ja tenim actriu protagonista! De moment, ja en som prous. 鈽猴笍 Us mantindrem informats 馃槈馃幎

Benvinguda a l鈥檈quip Andrea S.馃槂

Cerquem col路laboradors i col路laboradores per gravar un curtmetratge de ficci贸 l’estiu de 2020 a Girona.

Tenim un gui贸 (en castell脿) i un equip de producci贸 (la Marta P, en聽Rub茅n聽R,聽Javi聽S,聽Ana聽de la聽Garza, en Pau C. i jo), per貌 ens cal l’actriu protagonista (una noia聽atractiva d’uns聽18 anys ) i dos actors secundaris (un de l’edat de la protagonista i un altre que tingui uns聽25 anys i atractiu).聽

No som una empresa i, per tant, es tractaria d’una col路laboraci贸 no remunerada. Per貌, tenim moltes ganes que ens surti b茅, presentar-lo a festivals i donar-nos a con猫ixer. Si el projecte t’agrada i creus que encaixes en el perfil , contacta amb nosaltres聽 a fets.d.engrunes@gmail.com.

En parlem?

Publicado por fets d'engrunes

?

A %d blogueros les gusta esto: