Novedades

En este apartado os iré indicando las novedades relacionadas con mi vertiente más artística.

 

Te gusto. ¿No sabes cómo decírmelo? Dame tu apoyo en: https://virna.aixeta.cat

¡Construyamos algo juntos!

 

Una muestra.

 

Bienvenid@s,

Me acaba de llegar el libro muestra de Viviendo del Cuento/Virna Esteva; ilustraciones Ana de La Garza. ¡Qué nervios! Ahora ya solo falta dar el OK para que salga publicado. Hemos tardado, pero como se dice «mejor tarde que nunca». Gracias a tod@s los que habéis colaborado (Ana de la Garza, Marta Juanhuix y el equipo de Universo de Letras).

¿Lo comprais? 😉 ¡Gracias!

 

Vull ser artista! ¡Quiero ser artista!

Us informem que per motius personals no el podrem fer fins més endavant.

Ja tenim actriu protagonista! De moment, ja en som prous. ☺️ Us mantindrem informats 😉🎶

Benvinguda a l’equip, Andrea S.! 😃

Cerquem col·laboradors i col·laboradores per gravar un curtmetratge de ficció l’estiu de 2020 a Girona.

Tenim un guió (en castellà) i un equip de producció (la Marta P,  Ana de la Garza, en Pau C. i jo), però ens cal l’actriu protagonista (una noia atractiva d’uns 18 anys ) i dos actors secundaris (un de l’edat de la protagonista i un altre que tingui uns 25 anys i atractiu). 

No som una empresa i, per tant, es tractaria d’una col·laboració no remunerada. Però, tenim moltes ganes que ens surti bé, presentar-lo a festivals i donar-nos a conèixer. Si el projecte t’agrada i creus que encaixes en el perfil , contacta amb nosaltres a fets.d.engrunes@gmail.com.

En parlem?

Creative Commons License
Except where otherwise noted, fets.d.engrunes by Virna Esteva Pijoan is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
A %d blogueros les gusta esto: